search menu linkedin2 twitter facebook cross check arrow-left arrow-right play share pause2 instagram

Student

Bij ons vind je een wereldwijd speelveld, enthousiaste collega’s, prachtige cliënten en uitdagingen die je inspireren het beste uit jezelf te halen en te groeien.

Als student verveel je je geen moment bij Allen & Overy. Je begint met een tweedaags introductieprogramma. Daarna ga je direct aan de slag in de praktijk.

Als student-stagiair draai je twee maanden full time mee en ben je onderdeel van het team. Je deelt een kamer met een advocaat en krijgt een mentor en een buddy toegewezen. Je schrijft onder meer adviezen, levert processtukken aan en doet jurisprudentie- en literatuuronderzoek. Je neemt deel aan uiteenlopende activiteiten en bijeenkomsten.

Je kunt ook een scriptiestage van drie maanden doen. Tijdens deze periode word je wekelijks begeleid door een ervaren advocaat bij het schrijven van je scriptie. Je kunt gebruik maken van alle faciliteiten en deelnemen aan alle activiteiten die kantoor te bieden heeft.

Procedure

Het hele jaar door kun je bij ons stage lopen. Nadat je jouw stukken hebt ingediend (motivatiebrief, cv, cijferlijsten en eventuele stagebeoordelingen) volgt een sollicitatiegesprek met een recruiter en een medewerker. Na dit gesprek hoor je snel of je bent aangenomen. We raden je aan om stage te lopen in de laatste fase van je bachelor of master en een aantal maanden van te voren te solliciteren via de website.

Studerend medewerker

Na het goed doorlopen van een stage of business course bestaat de mogelijkheid om als studerend medewerker aan de slag te gaan voor minimaal 2 dagen per week voor een periode van 2 tot 6 maanden.

Ervaring

Bekijk hier de verhalen van oud studentstagiaires:

- Cees van Ginneken

- Jeroen van Calker

Recruiter Esmee Put

Vacatures en student seminars

Bekijk hier de vacatures en onze student seminars