search menu linkedin2 twitter facebook cross check arrow-left arrow-right play share pause2 instagram

Peerpoint speelt in op de behoefte van advocaten om buiten het gebaande carrièrepad op topniveau werkzaam te zijn

Peerpoint

Peerpoint bestaat uit top-juristen, veelal alumni, op wie op projectbasis een beroep kan worden gedaan. We bieden de mogelijkheid om te werken met de top van de markt, aan toonaangevende, intellectueel uitdagende zaken. Peerpoint-consultants worden ingezet wanneer er tijdelijk meer werk is dan met de vaste bezetting kan worden gedaan of wanneer er behoefte is aan expertise die we niet voldoende in huis hebben. Ook ter vervanging van een associate op secondment of met verlof kan een Peerpoint consultant worden ingezet.

Peerpoint biedt best of both worlds

Wil je buiten het gebaande carrièrepad op topniveau werkzaam zijn? Als Peerpoint-consultant werk je onder de vlag van Allen & Overy als zelfstandig gevestigd advocaat, jurist, kandidaat-notaris of fiscalist. Je werkt samen met ons aan uitdagende, (inter)nationale, complexe zaken.


Ons Peerpoint netwerk

Onze consultants zijn cliëntgericht, flexibel, creatief en gedreven om in een intellectueel uitdagende omgeving uitstekende resultaten te leveren. Ben je geïnteresseerd om je op deze manier aan A&O te verbinden, neem dan contact met ons op.


Procedure

Meer weten over Peerpoint

Wil je meer weten over Peerpoint en onze werkwijze of heb je andere vragen, neem dan vrijblijvend contact op met Manon van der Meer. Ook een oriënterend gesprek behoort tot de mogelijkheden om kennis met ons te maken.