search menu linkedin2 twitter facebook cross check arrow-left arrow-right play share pause2 instagram

Samen met andere trainees volg je naast de gebruikelijke beroepsopleiding van de Orde van Advocaten ook kennis- en vaardigheidsvakken aan de Law Firm School. Een opleiding speciaal ontwikkeld voor en door zestien grote advocatenkantoren waaronder Allen&Overy. Door deelname aan de Law Firm School ontwikkel jij je tot een advocaat die meteen op het hoogste niveau kan opereren; het niveau dat past bij onze zaken en cliënten.

Bij ons volg je naast de Law Firm School ook intern de Legal Academy. Deze Academy biedt je trainingen die bijdragen aan zowel je persoonlijke ontwikkeling als je ontwikkeling  tot advocaat. Je kunt hierbij denken aan business skills trainingen gericht op het opbouwen van cliëntrelaties, ondernemerschap, legal projectmanagement, career development en coaching. Deze volg je zowel in Nederland als op ons hoofdkantoor in Londen. Daarnaast verzorgen wij praktijkgerichte vakken en word je intensief opgeleid voor de specifieke praktijkgroep.

Op een kantoor werken met een internationaal netwerk heeft heel wat voordelen. Zo wordt voor iedere praktijkgroep op verschillende plekken in de wereld een Offsite georganiseerd. Hierbij komen de collega’s uit een bepaald vakgebied samen om van elkaar te leren en tot nieuwe samenwerkingsmogelijkheden te komen. Jij bent hier natuurlijk ook bij aanwezig. Daarnaast volg je als trainee twee weken lang vakken aan de Global University in Londen. Dit doe je samen met je collega trainees vanuit de hele wereld.