search menu linkedin2 twitter facebook cross check arrow-left arrow-right play share pause2 instagram

Gezocht: social media stagiaire

16 november 2016

Social media stagiaire  

Allen & Overy is een internationaal advocatenkantoor met 44 vestigingen in 31 landen. We zijn zeer actief op social media en er wordt door verschillende afdelingen nauw samengewerkt om de kanalen actueel en relevant te houden. Het aantal volgers groeit gestaag en parallel daaraan brengen we steeds meer interactie tot stand met onze verschillende doelgroepen.  

De stage
Voor ons social media team in Amsterdam zijn we op zoek naar een topper (HBO/WO) die ons verder helpt om onze social media naar een hoger plan te tillen. Je loopt  drie tot zes  maanden stage en je start bij ons tussen 1 februari en 1 maart 2017. Tijdens die periode werk je 2 dagen per week. Heb jij (zeer) goede kennis van sociale media (zowel op technisch als op contentniveau) en heb je verfrissende ideeën over hoe we de effectiviteit van de communicatie met onze doelgroepen kunnen vergroten? Dan is deze stage iets voor jou!  

Jouw profiel 
Je hebt een proactieve en zelfstandige instelling en bent communicatief en organisatorisch sterk. Je beschikt over creativiteit en daadkracht. Je weet je weg te vinden op de digitale snelweg en hebt een duidelijke visie op social media. Je beschikt over een opleiding op het gebied van Communicatie, Journalistiek of Marketing met nieuwe media in het profiel. Ervaring met Photoshop is een pre.

Doelstellingen
-    Je onderzoekt en initieert samen met het social media team initiatieven om onze medewerkers mee te nemen in het gebruik van social media.
-    Je maakt een overzicht van de best practices binnen de zakelijke dienstverlening op het gebied van social media.
-    Je maakt rapporten over trends en kansen obv Google Analytics en de social media statistieken.
-    Je komt met nieuwe ideeën over de inzet van social media en het vergroten van ons bereik en implementeert deze samen met het social media team.

Solliciteer hier.