search menu linkedin2 twitter facebook cross check arrow-left arrow-right play share pause2 instagram

Brechje van der Velden nieuwe bestuursvoorzitter

14 juni 2017

Brechje van der Velden volgt vanaf 1 september aanstaande Ferdinand Grapperhaus op als bestuursvoorzitter van ons kantoor in Amsterdam. Ferdinand gaat als partner weer volledig de praktijk in en pakt daarnaast enkele andere bestuurlijke activiteiten op. Bij zijn aantreden in 2015 was de bedoeling om na twee jaar te bezien of er uit de jongere generatie een kandidaat klaar was voor opvolging. Deze opvolging past ook in het beeld van de bestuurlijke vernieuwing binnen de internationale organisatie.

Brechje van der Velden heeft ruim twintig jaar ervaring als advocaat, en is vooral werkzaam op het gebied van financieel recht, class actions en herstructureringen. Ze is daarnaast bestuurder van de internationale praktijkgroep Litigation van Allen & Overy en voorzitter van de Law Firm School – het gezamenlijke opleidingsinstituut van een groot aantal commerciële kantoren. 

Brechje van der Velden: “Allen & Overy Amsterdam staat er heel goed voor. We zijn betrokken bij fantastische zaken, zijn goed geworteld in de nationale praktijk en profiteren van een sterk internationaal netwerk. Dit maakt ons uitstekend gepositioneerd om onze cliënten te adviseren bij de complexe en steeds vaker internationale vraagstukken waarmee zij worden geconfronteerd. Cliënten zoeken een trusted advisor en juist daar ligt onze kracht. Het talent, de creativiteit en innovatiekracht van ons team maakt dat zij op ons bouwen. Ik verheug me er op om de komende jaren leiding te geven aan dit kantoor.”