search menu linkedin2 twitter facebook cross check arrow-left arrow-right play share pause2 instagram

Waarom koos je voor A&O?

Ik was tijdens mijn eerste kantoorbezoek al onder de indruk. Tijdens deze dag werd de druk meteen opgevoerd. Na de kantoorpresentatie ontvingen we een casus en werden we na twee uur terug verwacht om in groepjes van vier, en ieder afzonderlijk, te pitchen. Dit smaakte naar meer! Dit had ik bij andere kantoren nog niet meegemaakt bij een eerste ontmoeting. Na de business course The Insiders en het lopen van een stage wist ik zeker dat ik hier wilde werken.

Wat was het hoogtepunt de afgelopen periode bij A&O?

De business course was echt een achtbaan van gebeurtenissen en indrukken, daar kreeg ik energie van. Ik vond het vervolgens erg leuk om te merken dat de mensen op kantoor allemaal zo enthousiast zijn over wat ze doen. Verder organiseert kantoor veel events die altijd erg gezellig zijn, zoals het medewerkersweekend en het kerstfeest - en niet te vergeten onlangs - de A&O Amazing & Out Week in het kader van de Pride Week. Door heel kantoor werd daar dagelijks aandacht aan besteed in de vorm van placemats bij de lunch met prikkelende teksten, een regenboogvlag voor kantoor, regenboogtaart voor iedereen en als afsluiting een geweldig A&O event langs de Canal Pride.  

“Een onverwachts aspect van A&O voor mij was dat ik meteen merkte dat er onderling geen competitie is”

Kun je iets vertellen over hoe je werkdag eruit zag?

Je werkdag is van tevoren moeilijk in te schatten. Voordat je het weet zijn er weer allerlei dingen tussendoor gekomen, dus je moet flexibel met je planning kunnen omgaan. Het werk verschilt van dag tot dag en dat maakt het leuk, of het nou het opstellen van een overeenkomst is of naar de rechtbank gaan.

Wat was daarin voor jou Embrace the Unexpected? 

Een onverwachts aspect van A&O voor mij was dat ik meteen merkte dat er onderling geen competitie is. Iedereen heeft het beste met elkaar voor en werkt echt als team samen. Dat maakt het extra leuk.

Wat onderscheidt A&O van andere kantoren? 

Voor mij waren dat de mensen die er werken. Het werk kan nog zo leuk zijn, maar je hebt een goed team nodig om het werk tot een echt succes te maken.