search menu linkedin2 twitter facebook cross check arrow-left arrow-right play share pause2 instagram

Wie uitdagingen omarmt, komt met oplossingen die zowel pragmatisch zijn als creatief

Our Company

Ondernemingen, financiële instellingen en overheidsinstanties met raad en daad bijstaan met de best denkbare juridische adviezen. Dat is ons doel. Lees hier meer over ons kantoor en de medewerkers en cliënten met wie we deze uitdaging aangaan.

Kantoren & medewerkers

Ons monumentale pand

Ons prachtige monumentale pand bestaat sinds 1938. Een begrip in Amsterdam Zuid.

Sinds 1854

Cliënten

Bij Allen & Overy werk je voor nationale en internationale cliënten. De belangen zijn groot. Je vindt het leuk om je te verdiepen in uiteenlopende sectoren, producten en marktveranderingen. Zo weet je in te spelen op de behoeften van cliënten en ben je voor hen een goede gesprekspartner. Met wie wil jij werken?

7 praktijkgroepen binnen 4 marktpijlers

Praktijkgroepen

Diversiteit en inclusie

Allen & Overy wil een aantrekkelijke werkgever zijn, waarbij iedereen zich thuis voelt en tot zijn recht kan komen, ongeacht culturele, etnische of religieuze achtergrond, gender, seksuele oriëntatie of beperking. Lees hier meer.

A&O Corporate Social Responsibility

Wij voelen ons verantwoordelijk voor onze leefomgeving. Daarom hechten wij veel waarde aan pro bono werk en de samenwerking met goede doelen.


Work-life

Cliënten leggen vragen bij ons neer waarop het antwoord nog niet bestaat, en niets is leuker dan die antwoorden met elkaar vinden. Dat is ook topsport. Daarom doen we er alles aan om de beste werkomstandigheden te creëren voor onze mensen en om hen zoveel mogelijk te ontzorgen. Dus is er een koffiebar, gezond eten, de mogelijkheid om te sporten en een fysiotherapeut op kantoor. En hebben we regelingen rondom flexibel werken en sabbatical leave, aandacht voor ouderschap en carrière, en biedt onze bedrijfsarts preventiespreekuren.

Legal technology

Om te zorgen dat je alle gelegenheid krijgt om je verder te ontwikkelen als advocaat bieden wij op allerlei zaken ondersteuning. Zo hebben wij ons Shared Service Center in Belfast. Zij maken onder andere jouw powerpoint business proof en bieden extra legal support bij grote document reviews.
Ook investeren we in technologische innovatie zodat jij je kunt focussen op de juridische inhoud. Lees hier meer over onze Advanced delivery services zoals onze Tech Innovation Space Fuse.