search menu linkedin2 twitter facebook cross check arrow-left arrow-right play share pause2 instagram
3 apr

Student Seminar Litigation - 3 april 2019

Inhouse

Bij Allen & Overy zijn we niet bang voor het onverwachte. We omarmen het. Onverwachte uitdagingen vragen om onverwachte oplossingen. Daar staan we voor en dat is wat ons drijft.

Hoe werkt dat in de praktijk? Je kunt het ervaren in onze nieuwe seminarserie. In de seminars komen bijzondere zaken en ontwikkelingen aan bod op het gebied van corporate transacties, financieringen & kapitaalmarkten en geschillen.

Seminar Litigation

In 2017 moest De Nederlandsche Bank noodgedwongen ingrijpen bij levensverzekeraar Conservatrix. Allen & Overy adviseerde DNB bij het opstellen en verdedigen van het overdrachtsplan op grond waarvan de aandelen in de levensverzekeraar werden overgedragen aan een nieuwe eigenaar. Op 3 april 2019 vertellen Thijs en Simon tijdens het Litigation Seminar meer over de vele aspecten van deze noodgedwongen ingreep en de verschillende juridische procedures die in dat kader zijn gevoerd.

Wil je er alles van weten?

Tijd en plaats: 10.00 – 12.00 uur, Apollolaan 15 in Amsterdam. Iedere praktijkgroep verzorgt een seminar en aansluitend is er lunch met het team. Een mooi moment om bij ons binnen te kijken en ons te leren kennen.

Meld je hier voor 29 maart 2019 aan en upload je cv.