search menu linkedin2 twitter facebook cross check arrow-left arrow-right play share pause2 instagram
18 sep

Student Seminar Corporate - 18 september 2018

Inhouse

Seminar Corporate

De energieproducent en -leverancier Eneco, de onbetwiste marktleider duurzame energie in Nederland, is op dit moment in handen van 53 gemeenten. Vorig jaar heeft een deel van hen besloten hun aandelenbelang te verzilveren. De voorbereiding van die privatisering heeft geleid tot een machtsstrijd binnen Eneco van ongekende proporties, met als (voorlopig) dieptepunt een door de Ondernemingskamer geschorste president-commissaris en een enquêteonderzoek naar wanbeleid bij Eneco.

Op 18 september gaan Charles Honée (partner) en Marius van der Torren (associate) in op de meest spraakmakende corporate governance case van het moment. Hoe dient de governance binnen een onderneming te zijn ingericht en hoe heeft het bij Eneco toch zo kunnen escaleren? En belangrijker, wat kunnen we hiervan leren voor de toekomst? Vragen genoeg, tijd voor antwoorden.

Tijd en plaats
Op 18 september van 10.00 – 12.00 uur, Apollolaan 15 in Amsterdam. Aansluitend is er een lunch. Een mooi moment om bij ons binnen te kijken en ons te leren kennen.

Wil je er alles van weten? Meld je hier voor 12 september 2018 aan en upload je cv.